Ik ben Gerry Verzett, getrouwd, moeder van twee kinderen en trotse oma van een prachtige kleinzoon.  Ik werk als psychosociaal therapeut vanuit mijn praktijk aan huis in Monnickendam. 

Naast enkele modules psychologie aan de Open Universiteit en een bachelor social work volgde ik de Post HBO opleiding Integratieve Psychotherapie. Hierna volgden meerdere studies zoals medische basiskennis voor therapeuten, psychopathologie en verlieskunde. Ik ben opgeleid tot EFT relatietherapeut en ACT therapeut.

In mijn werk is er naast ruimte voor verdriet en zorg ook zeker ruimte voor humor. Ik ben als therapeut doortastend, schuw de confrontatie niet als dat nodig is maar nooit zonder respect en betrokkenheid. Dit kan naar mijn mening enkel gebeuren als professionaliteit en deskundigheid hand in hand gaan met oprechte interesse en menselijke warmte; misschien wel de belangrijkste factor. Mijn eigen levenservaringen hebben mij geleerd hoe belangrijk echt luisteren kan zijn zodat elk mens zijn unieke verhaal kan en mag  ontdekken.

Werk is voor mij een belangrijke waarde waarin ik veel van mezelf kwijt kan en invulling kan geven aan mijn eigen leven en dat van anderen. Daarnaast biedt het mogelijkheid tot verder studeren. Elke keer weer kan ik blij worden van nieuwe en verrijkende kennis. Intervisie met collega’s zorgt ervoor dat ikzelf ook scherp gehouden wordt en ik heb met regelmaat supervisie gesprekken met een dierbare senior collega.

Naast mijn werk als therapeut ben ik ook werkzaam als trainer. Ik verzorg masterclasses rondom rouw- en verliesverwerking bij https://bgl.nl   Ook begeleid ik therapeuten in opleiding als scriptiebegeleider waardoor ik aan de zijlijn staan van de persoonlijke ontwikkeling van anderen. Ook daar kan ik veel inspiratie uit halen.

Werken met mensen is het vooral werken aan veerkracht. Ik kan elke keer weer onder de indruk zijn hoeveel een mens kan verdragen. Het is dan ook dankbaar werk om te zien hoe men in staat is om die veerkracht weer te vinden. En er is ook dankbaarheid naar alle mensen die dat gesprek met mij aangingen; ik kan oprecht zeggen dat de mensen met wie ik werk mijn grootste leermeesters zijn.