_MG_0206

Gerry Verzett

 

Ik ben Gerry Verzett, getrouwd, moeder van twee kinderen en trotse oma van een prachtige kleinzoon.  Ik werk als psychosociaal therapeut vanuit mijn praktijk aan huis in Monnickendam. Naast enkele modules psychologie aan de Open Universiteit en een bachelor social work volgde ik de Post HBO opleiding Integratieve Psychotherapie. Hierna volgden meerdere studies zoals medische basiskennis voor therapeuten, psychopathologie en verlieskunde.  Daarnaast ben ik opgeleid tot EFT relatietherapeut.

Mijn stijl: In mijn werk is er naast ruimte voor verdriet en zorg ook zeker ruimte voor humor. Ik ben als therapeut doortastend, schuw de confrontatie niet als dat nodig is  maar nooit zonder respect en betrokkenheid. Dit kan naar mijn mening enkel gebeuren als professionaliteit en deskundigheid hand in hand gaat met oprechte interesse en menselijke warmte; misschien wel de belangrijkste factor. Mijn eigen levenservaringen hebben mij geleerd hoe belangrijk echt luisteren kan zijn zodat elk mens zijn unieke verhaal kan en mag  ontdekken.

Mijn werk: Werk is voor mij een belangrijke waarde waarin ik veel van mezelf kwijt kan en invulling kan geven aan mijn eigen leven en dat van anderen. Daarnaast biedt het mogelijkheid tot verder studeren. Elke keer weer kan ik blij worden van nieuwe en verrijkende kennis. Intervisie met collega's zorgt ervoor dat ikzelf ook scherp gehouden wordt en ik heb met regelmaat supervisiegesprekken met een dierbare senior collega.

Naast mijn werk als therapeut ben ik ook werkzaam als trainer. Ik verzorg masterclasses rondom rouw- en verliesverwerking bij https://bgl.nl  Naast andere werkzaamheden als bijvoorbeeld scriptiebegeleider/supervisor kan ik aan de zijlijn staan van de persoonlijke ontwikkeling van anderen.

Werken met mensen is het vooral werken aan veerkracht. Ik kan elke keer weer onder de indruk zijn hoeveel een mens kan verdragen. Het is dan ook dankbaar werk om te zien hoe men in staat is om die veerkracht weer te vinden. Ik hoop je een veilige en warme omgeving te bieden waarin jij jouw persoonlijke veerkracht weer kan vinden die nodig is op dit moment in jouw leven; op jouw manier. Je bent van harte welkom!