_MG_0206

Gerry Verzett

 

Ik ben Gerry Verzett, getrouwd en moeder van twee kinderen. Ik werk als psychosociaal therapeut vanuit mijn praktijk aan huis in Monnickendam  en in het gezondheidscentrum 'De Roos' te Purmerend.  Na enkele modules psychologie aan de Open Universiteit en een bachelor menswetenschappen volgde ik de Post HBO opleiding Integratieve Psychotherapie. Hierna volgden meerdere studies zoals medische basiskennis voor therapeuten, psychopathologie en verlieskunde.  Daarnaast ben ik opgeleid tot EFT relatietherapeut.

Mijn stijl: In mijn werk is er naast ruimte voor verdriet en zorg ook zeker ruimte voor humor. Ik ben als therapeut doortastend, schuw de confrontatie niet als dat nodig is  maar nooit zonder respect en betrokkenheid. Dit kan naar mijn mening enkel gebeuren als professionaliteit en deskundigheid hand in hand gaat met oprechte interesse en menselijke warmte.

Dit laatste is uiteindelijk misschien wel de belangrijkste factor. Mijn eigen levenservaringen hebben mij geleerd hoe belangrijk echt luisteren kan zijn. Voor mij is het belangrijk om in elk mens de unieke factor te ontdekken.

Mijn werk: mijn werk is belangrijk voor me. Niet enkel als bron van inkomsten maar vooral ook omdat het mooi is verschil te kunnen maken. Vanaf het begin blijft studeren een passie van me. Elke keer weer kan ik blij worden van nieuwe en verrijkende kennis. Intervisie met collega's zorgt ervoor dat ikzelf ook scherp gehouden wordt en ik heb met regelmaat supervisiegesprekken met een dierbare senior collega.

Naast mijn werk als therapeut ben ik ook werkzaam als trainer. Ik verzorg masterclasses rondom rouw- en verliesverwerking en ook als leertherapeut en scriptiebegeleider kan ik aan de zijlijn staan van de persoonlijke ontwikkeling van mensen.

Het werken met mensen is het vooral werken aan veerkracht. Ik kan elke keer weer onder de indruk zijn hoeveel een mens kan verdragen. Het is dan ook dankbaar werk om te zien hoe men in staat is om die veerkracht weer te vinden. Ik hoop je een veilige en warme omgeving te bieden waarin jij jouw persoonlijke veerkracht weer kan vinden die nodig is op dit moment in jouw leven; op jouw manier. Je bent van harte welkom!